Microsoft 365 Home Edition

To Microsoft 365 Home Edition είναι μια συνδρομητική σουίτα εφαρμογών και υπηρεσιών παραγωγικότητας που προσφέρει η Microsoft, έχει σχεδιαστεί και προσαρμοστεί για οικιακή ή προσωπική χρήση. Περιλαμβάνει εφαρμογές όπως Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneDrive, OneNote, καθώς και Publisher, Access (μόνο για PC).

Ειδικότερα, το Microsoft 365 Home έχει σχεδιαστεί για οικιακή χρήση από 1 έως και έξι άτομα και περιλαμβάνει πρόσβαση σε όλες τις προαναφερθείσες εφαρμογές, καθώς και 1 TB αποθηκευτικού χώρου στο OneDrive ανά χρήστη. Κάθε χρήστης μπορεί να εγκαταστήσει τις εφαρμογές σε πολλαπλές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων PC, Mac, tablet και smartphones, μπορεί επίσης να χρησιμοποιεί τις διαδικτυακές εκδόσεις των εφαρμογών από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο διαδίκτυο.

Ομοίως με το Microsoft 365 Business Edition, το Microsoft 365 Home Edition λαμβάνει τακτικές ενημερώσεις και νέες λειτουργίες.

Μερικά από τα προβλήματα που πιθανόν να συναντήσετε κατά τη λειτουργία του Microsoft 365 και χρειάζονται επιδιόρθωση είναι τα εξής:

  • Προβλήματα κατά τη διάρκεια του συγχρονισμού αρχείων όπως η απουσία αρχείων σε μία συγκεκριμένη συσκευή ιδίως εάν δεν έχετε συγχρονίσει τα δεδομένα σε μια συγκεκριμένη συσκευή ή εάν κάποιο αρχείο δεν ανέβηκε στον cloud για κάποιον λόγο ή ακόμα η παρουσία πολλαπλών εκδόσεων.
  • Προβλήματα επιδόσεων όπως καθυστερήσεις στους χρόνους φόρτωσης ή crashing κατά τη χρήση εφαρμογών του Microsoft 365
  • Ζητήματα ασφάλειας και προστασίας προσωπικών δεδομένων καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να αντιμετωπίσετε ζητήματα όπως μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στους λογαριασμούς σας ή παραβιάσεις δεδομένων.
  • Ζητήματα συμβατότητας κυρίως όταν επιχειρείτε να χρησιμοποιήσετε παλαιότερες εκδόσεις λογισμικού ή υλικού τα οποία δεν είναι συμβατά με το Microsoft 365
  • Ζητήματα αδειοδότησης και διαχείριση αδειών σε πολλαπλές συσκευές
  • Email Migration – Μεταφορά παλαιών email στο Outlook (κόστος, κατόπιν επικοινωνίας με την Εταιρία)

Απομακρυσμένος Τεχνικός Έλεγχος Techxperience

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της TechΧperience, ως Official Reseller της Microsoft στη χρήση, εγκατάσταση και παραμετροποίηση του Microsoft 365, αφού πραγματοποιήσουν εξ ’αποστάσεως τον απαιτούμενο έλεγχό, ώστε να επιβεβαιώσουν την ορθότητα της σύνδεσης ή/και άλλα τυχόν τεχνικά προβλήματα προχωρούν σε:

  • Εγκατάσταση του Microsoft 365 στον υπολογιστή ή στο laptop σας, και σε όποια άλλη συσκευή διαθέτετε (ανάλογα με το πρόγραμμα που θα αγοράσετε), ώστε να έχετε δυνατότητα χρήσης και εκτός internet
  • Δημιουργία λογαριασμού Microsoft 365, παραμετροποίηση και εγκατάσταση
  • Διάγνωση του προβλήματος που αντιμετωπίζετε κατά την χρήση ή την είσοδο στην σουίτα εφαρμογών Microsoft 365
  • Επίλυση του προβλήματος που αντιμετωπίζετε, ώστε να συνεχίσετε την απρόσκοπτη χρήση του Microsoft 365

Σημείωση: Το κόστος αφορά σε εργασίες επιδιόρθωσης σφαλμάτων και δεν εμπεριέχει την αγορά της άδειας

TechXperience, δίνουμε λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Είμαστε δίπλα σου επαγγελματικά και υπεύθυνα.

service_price

Κόστος επισκευής:

50

συν τυχόν κόστη software
service_time

Χρόνος επισκευής:

1 ώρα

Μπορείς να κλείσεις απομακρυσμένο ραντεβού και να λύσουμε το πρόβλημα χωρίς να μετακινηθείς

Έχετε πρόβλημα με τον υπολογιστή;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει τις επόμενες ώρες για να σας βοηθήσει με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία!

 Στην επόμενη 1 ώρα θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας για να συζητήσετε το πρόβλημα του υπολογιστή σας.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος μας στην σελίδα επικοινωνίας ή για να επικοινωνήσετε εσείς άμεσα μαζί μας να καλέσετε στο 210 9310055