Εγκατάσταση περιφερειακών

Η χαρά του unboxing βρίσκεται στην διαδικασία ξεπακεταρίσματος της νέας ολοκαίνουργιας συσκευής. Ας πούμε, ότι μόλις αγοράσατε χειριστήρια gaming για να απολαμβάνετε ατέλειωτες ώρες χαράς και διασκέδασης με τους φίλους σας. Ξεπακετάρατε, συνδέσατε και γεμάτοι χαρά είστε έτοιμοι να εισέλθετε σε ένα κόσμο παιχνιδιού και φαντασίας και εκεί που όλα φαίνονται άψογα…. ο υπολογιστής σας δεν αναγνωρίζει τη συσκευή.

Συχνά, όταν επιχειρούμε να συνδέσουμε κάποια περιφερειακή συσκευή, όπως μεταξύ άλλων, εκτυπωτή, ηχεία, χειριστήρια gaming είναι πολύ πιθανό να βρεθούμε αντιμέτωποι με τέτοιες εκπλήξεις. Μπορεί οι περισσότερες συσκευές να είναι σχεδιασμένες, ώστε ένας χρήστης με βασική ή και καθόλου γνώση, ακολουθώντας τις οδηγίες, να μπορεί να ολοκληρώσει τη σύνδεση με τον υπολογιστή. Μια λάθος κίνηση όμως ή η έλλειψη εγκατάστασης των απαιτούμενων προγραμμάτων για τη σωστή λειτουργία του υπολογιστή είναι αρκετές για να εμποδίσουν την απρόσκοπτη λειτουργία της νέας περιφερειακής συσκευής.

Μερικά από τα προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν στην περίπτωση που δεν έχει γίνει σωστή σύνδεση περιφερειακών συσκευών ή/και εγκατάσταση προγραμμάτων για την ομαλή λειτουργία του υπολογιστή είναι τα εξής:

 • Μη ορθή λειτουργία του υπολογιστή
 • Μη ορθή λειτουργία περιφερειακών (εκτυπωτών, scanners)
 • Αδυναμία υπολογιστή να αναγνωρίσει την ενσύρματη ή ασύρματη σύνδεση της περιφερειακής συσκευής
 • Συχνές διακοπές λειτουργίας της περιφερειακής συσκευής

 

 

Απομακρυσμένος τεχνικός έλεγχος TechXperience

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της Techxperience αφού πραγματοποιήσουν εξ ’αποστάσεως τον απαιτούμενο έλεγχο, ώστε να επιβεβαιώσουν την ορθότητα της σύνδεσης ή/και άλλα τυχόν τεχνικά προβλήματα προχωρούν σε:

 • Έλεγχο καλής λειτουργίας συσκευής
 • Εγκατάσταση του κατάλληλου driver για την ομαλή σύνδεση και λειτουργία της περιφερειακής συσκευής
 • Εγκατάσταση προγραμμάτων (Update Windows, Adobe DC, Open Office)
 • Εγκατάσταση ενημερωμένων drivers
 • Έλεγχο ορθής λειτουργίας της περιφερειακής συσκευής
 • Εγκατάσταση, ρύθμιση και παραμετροποίηση των συσκευών σας και προγραμμάτων σας
 • Εγκατάσταση, ρύθμιση και παραμετροποίηση του ενδεδειγμένου προγράμματος (utility) που προτείνει ο κατασκευαστής, ώστε να μπορείτε εύκολα και κατάλληλα να κάνετε χρήση της περιφερειακής συσκευής (εκτυπωτής, πολυμηχάνημα, scanner, χειριστήρια gaming κ.α.)

 

TechΧperience, δίνουμε λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Είμαστε δίπλα σου επαγγελματικά και υπεύθυνα.

service_price

Κόστος επισκευής:

40

service_time

Χρόνος επισκευής:

1 ώρα

Μπορείς να κλείσεις απομακρυσμένο ραντεβού και να λύσουμε το πρόβλημα χωρίς να μετακινηθείς

Έχετε πρόβλημα με τον υπολογιστή;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει τις επόμενες ώρες για να σας βοηθήσει με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία!

 Στην επόμενη 1 ώρα θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας για να συζητήσετε το πρόβλημα του υπολογιστή σας.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος μας στην σελίδα επικοινωνίας ή για να επικοινωνήσετε εσείς άμεσα μαζί μας να καλέσετε στο 210 9310055