Εγκατάσταση Antivirus σε PC

virus-icon
service_price

Κόστος επισκευής:

20

service_time

Χρόνος επισκευής:

1 - 2 ώρες

service_guarantee

Εγγύηση:

Του κατασκευαστή

Ο κόσμος του διαδικτύου δεν είναι τόσο αθώος όσο φαίνεται. Η άμεση πρόσβαση στην πληροφόρηση παντός είδους, η ευκολία downloading προγραμμάτων, σειρών, μουσικής μπορεί να ανοίξει τις πύλες στην κακόβουλη πλευρά του παγκόσμιου ιστού. Και το πιο τρομακτικό από όλα είναι, ότι πολύ συχνά, αυτό συμβαίνει εν αγνοία σας…με καταστρεπτικές τις περισσότερες φορές συνέπειες για τον υπολογιστή και τα αρχεία σας.

Παγιδευμένοι στο δίκτυο….

Αλήθεια, πόσο τρομακτικό είναι να νιώθετε παγιδευμένοι και απειλούμενοι σε ένα τόσο ελεύθερο κόσμο όπως είναι αυτός του διαδικτύου; Μπορείτε να αντιληφθείτε το μέγεθος της ζημιάς που μπορεί να προκληθεί τόσο στον υπολογιστή όσο και στα αρχεία σας από την ανεπαρκή προστασία απέναντι σε ιούς και πάσης φύσεως κακόβουλα λογισμικά;

Μερικά από τα προβλήματα που πιθανόν να αντιμετωπίσετε στην περίπτωση που ο υπολογιστής σας πέσει θύμα ενός κακόβουλου λογισμικού είναι τα εξής:

  • Μόνιμη βλάβη στο σκληρό δίσκο εξαιτίας της συνεχούς εξάπλωσης του ιού
  • Υποκλοπή των δεδομένων και προσωπικών κωδικών ασφαλείας
  • Μειωμένη απόδοση του υπολογιστή καθώς τα κακόβουλα λογισμικά εξαντλούν τους πόρους του συστήματος καθώς τους αναγκάζουν να λειτουργούν συνεχώς

 

Τεχνικός Έλεγχος TechXperience

Η ανάγκη εγκατάστασης ενός ισχυρού γνήσιου antivirus προσφέρει επαρκή προστασία από κακόβουλα λογισμικά που έχουν μοναδικό σκοπό την δημιουργία-αρκετές φορές ανεπανόρθωτης- βλάβης στον υπολογιστή και τα αρχεία σας.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της TechXperience προκειμένου να οχυρώσουν την προστασία του υπολογιστή σας προχωρούν σε:

  • εγκατάσταση καινούργιου αξιόπιστου προγράμματος antivirus ή ανανέωση άδειας
  • έλεγχο και scanning του υπολογιστή για ιούς, κακόβουλα προγράμματα ή εφαρμογές
  • έλεγχο καλής λειτουργίας του υπολογιστή

TechΧperience, δίνουμε λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Είμαστε δίπλα σου επαγγελματικά και υπεύθυνα.

Έχετε πρόβλημα με τον υπολογιστή;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει τις επόμενες ώρες για να σας βοηθήσει με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία!

 Στην επόμενη 1 ώρα θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας για να συζητήσετε το πρόβλημα του υπολογιστή σας.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος μας στην σελίδα επικοινωνίας ή για να επικοινωνήσετε εσείς άμεσα μαζί μας να καλέσετε στο 210 9310055