Δημιουργία κοινόχρηστων φακέλων στο δίκτυο

Η δημιουργία ενός οικιακού ή εταιρικού δικτύου προκύπτει από την ανάγκη διαμοιρασμού υπηρεσιών και αρχείων από ομάδες ατόμων που εργάζονται στην ίδια θεματική και συνεπώς χρειάζονται πρόσβαση ή δικαιώματα επεξεργασίας στα ίδια αρχεία. Αναμφίβολα, η δημιουργία κοινόχρηστων φακέλων σε ένα εταιρικό ή οικιακό δίκτυο εξοικονομεί χρόνο από περιττές και χρονοβόρες διαδικασίες (ανταλλαγή email, καταστροφή ή απώλεια αρχείων κτλ.).

Ορισμένες φορές όμως, παρουσιάζονται δυσκολίες τόσο στη δημιουργία όσο και στη χρήση κοινόχρηστων φακέλων, με αποτέλεσμα να προκύπτει αδυναμία χρήσης του δικτύου. Τα συνηθέστερα προβλήματα που προκύπτουν είναι:

  • Αδυναμία σύνδεσης στο υπάρχον οικιακό ή εταιρικό δίκτυο
  • Αδυναμία πρόσβασης στο οικιακό ή εταιρικό δίκτυο με αποτέλεσμα να μην επιτρέπεται η χρήση οποιουδήποτε φακέλου δεδομένων και αρχείων

 

 

Απομακρυσμένος τεχνικός έλεγχος TechXperience

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της TechXperience με την υπηρεσία απομακρυσμένης βοήθειας, εξ΄αποστάσεως προχωρούν στις παρακάτω υπηρεσίες, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε απροβλημάτιστα το οικιακό ή εταιρικό δίκτυο σας. Ειδικότερα, προχωρούν στις παρακάτω ενέργειες:

  • Έλεγχο του περιβάλλοντος δικτύου, ώστε να αξιολογηθεί η σωστή λειτουργία του
  • Επιδιόρθωση των κοινόχρηστων φακέλων
  • Έλεγχο, εάν έχουν δοθεί τα κατάλληλα δικαιώματα στον χρήστη, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιεί τους κοινόχρηστους φακέλους, μέσω εταιρικού ή οικιακού δικτύου
  • Επανασύνδεση των χρηστών (map drive) σε περίπτωση, που δεν υπάρχει πρόσβαση στο δίκτυο

 

TechΧperience, δίνουμε λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Είμαστε δίπλα σου επαγγελματικά και υπεύθυνα.

service_price

Κόστος επισκευής:

40

συν τυχόν κόστη software
service_time

Χρόνος επισκευής:

1 ώρα

Μπορείς να κλείσεις απομακρυσμένο ραντεβού και να λύσουμε το πρόβλημα χωρίς να μετακινηθείς

Έχετε πρόβλημα με τον υπολογιστή;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει τις επόμενες ώρες για να σας βοηθήσει με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία!

 Στην επόμενη 1 ώρα θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας για να συζητήσετε το πρόβλημα του υπολογιστή σας.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος μας στην σελίδα επικοινωνίας ή για να επικοινωνήσετε εσείς άμεσα μαζί μας να καλέσετε στο 210 9310055