Ενημέρωση των Windows & ενημέρωση bios υπολογιστή

Η ενημέρωση του υπολογιστή ή του laptop είναι απαραίτητη και σημαντική για την σωστή λειτουργία του. Πιο συγκεκριμένα, η ενημέρωση των Windows διορθώνει σφάλματα, βελτιώνει την λειτουργία και την ασφάλεια του λειτουργικού συστήματος, καθώς και όποια προβλήματα προκύψουν με ασυμβατότητες περιφερειακών συσκευών που είναι συνδεδεμένα στον υπολογιστή ή το laptop.

Η ενημέρωση του bios είναι εξίσου σημαντική και η αναβάθμιση του είναι μείζονος σημασίας για την σωστή και εύρυθμη λειτουργία του laptop ή σταθερού υπολογιστή, και πρέπει να εκτελείται από εξειδικευμένο τεχνικό, καθώς το όποιο λάθος κατά την διαδικασία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα τόσο στο hardware, όσο και στο software. Ενδεικτικά, μερικά από τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, είναι τα εξής:

 

  • Καθυστέρηση κατά την εκκίνηση και τερματισμό του υπολογιστή ή του laptop
  • Καθυστέρηση στην χρήση προγραμμάτων και εφαρμογών
  • Απώλεια αρχείων που έχετε αποθηκεύσει στον σταθερό υπολογιστή ή το laptop
  • Αδυναμία εγκατάστασης προγραμμάτων ή συσκευών στον σταθερό υπολογιστή ή το laptop
  • Έλλειψη ασφάλειας κατά την σύνδεση σας στο διαδίκτυο, καθώς κάθε αναβάθμιση ενισχύει τα όποια τρωτά σημεία του λειτουργικού σας συστήματος

 

 

Απομακρυσμένος τεχνικός έλεγχος TechXperience

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της TechXperience με την υπηρεσία απομακρυσμένης βοήθειας, εξ΄αποστάσεως σας παρέχουν τις κατάλληλες υπηρεσίες, ώστε να έχετε τον υπολογιστή σας ενημερωμένο με τις τελευταίες και κατάλληλες ενημερώσεις που διατίθενται, ειδικότερα:

  • Εγκατάσταση των ενημερωμένων drivers του υπολογιστή ή του laptop σας
  • Εγκατάσταση της πιο πρόσφατης συμβατής έκδοσης bios (Basic Input/Output system) που υποστηρίζει η motherboard (μητρική πλακέτα) του σταθερού υπολογιστή ή laptop
  • Έλεγχο καλής λειτουργίας των ανωτέρω, καθώς και έλεγχο, εάν ο υπολογιστής ή το laptop υποστηρίζει νέες ενημερώσεις

 

TechΧperience, δίνουμε λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Είμαστε δίπλα σου επαγγελματικά και υπεύθυνα.

service_price

Κόστος επισκευής:

40

συν τυχόν κόστη software
service_time

Χρόνος επισκευής:

1 ώρα

Μπορείς να κλείσεις απομακρυσμένο ραντεβού και να λύσουμε το πρόβλημα χωρίς να μετακινηθείς

Έχετε πρόβλημα με τον υπολογιστή;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει τις επόμενες ώρες για να σας βοηθήσει με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία!

 Στην επόμενη 1 ώρα θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας για να συζητήσετε το πρόβλημα του υπολογιστή σας.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος μας στην σελίδα επικοινωνίας ή για να επικοινωνήσετε εσείς άμεσα μαζί μας να καλέσετε στο 210 9310055