Εγκατάσταση προγραμμάτων σε macOs

Φανταστείτε, ότι το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σας οδηγείτε από δεξιά. Πόσο γρήγορα θα μπορέσετε να εγκλιματιστείτε σε μια συνθήκη που σας καλεί να οδηγείτε από αριστερά; Αναμφίβολα, θα πάρει καιρό μέχρι να εξοικειωθείτε πλήρως.

Αντίστοιχα, η πρώτη φορά με υπολογιστή ή laptop Mac είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ειδικά για όσους χρήστες ήταν εξοικειωμένοι να εργάζονται σε διαφορετικό λειτουργικό σύστημα. Φαινομενικά μπορεί να φέρουν τις ίδιες λειτουργίες, αλλά στον πυρήνα τους είναι εντελώς διαφορετικές, αρχής γενομένης με την εγκατάσταση των προγραμμάτων.

Η εγκατάσταση προγραμμάτων (software) σε laptop ή υπολογιστή Mac μπορεί κυριολεκτικά να αποτελέσει μεγάλη πρόκληση ειδικά για τους νέους χρήστες, οι οποίοι δεν είναι εξοικειωμένοι με το περιβάλλον λειτουργικού συστήματος macOs.

Ανεξάρτητα όμως με το βαθμό εξοικείωσης του χρήστη, η εγκατάσταση προγραμμάτων macOs παραμένει απαιτητική και δύσκολη και είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει μια σειρά προβλημάτων όπως τα εξής:

  • Δυσκολία απόκτησης software προγραμμάτων, μέσω του App Store της Apple
  • Αδυναμία εγκατάστασης software προγραμμάτων στο λειτουργικό σύστημα (macOs) του Mac σας
  • Προβλήματα κατά την εκτέλεση ή αδυναμία εκτέλεσης κάποιου προγράμματος στο MacBook, iMac ή το MacPro σας.

 

 

Απομακρυσμένος τεχνικός έλεγχος TechXperience

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της TechXperience με την υπηρεσία απομακρυσμένης βοήθειας, εξ΄ αποστάσεως προχωρούν στις παρακάτω υπηρεσίες, ώστε απρόσκοπτα να μπορείτε να αποκτήσετε και να χρησιμοποιήσετε όποιο πρόγραμμα επιθυμείτε να εγκαταστήσετε στο Mac σας, όπως:

  • Αγορά οποιουδήποτε προγράμματος είναι συμβατό με το Mac από το App Store
  • Διάγνωση και εντοπισμός του προβλήματος εγκατάστασης software προγράμματος
  • Επίλυση προβλημάτων κατά την αδυναμία εγκατάστασης κάποιου software στο Mac
  • Έλεγχο καλής λειτουργίας του προγράμματος που επιθυμείτε να εγκαταστήσετε

 

TechΧperience, δίνουμε λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Είμαστε δίπλα σου επαγγελματικά και υπεύθυνα.

service_price

Κόστος επισκευής:

50

συν τυχόν κόστη software
service_time

Χρόνος επισκευής:

1 ώρα

Μπορείς να κλείσεις απομακρυσμένο ραντεβού και να λύσουμε το πρόβλημα χωρίς να μετακινηθείς

Έχετε πρόβλημα με τον υπολογιστή;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει τις επόμενες ώρες για να σας βοηθήσει με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία!

 Στην επόμενη 1 ώρα θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας για να συζητήσετε το πρόβλημα του υπολογιστή σας.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος μας στην σελίδα επικοινωνίας ή για να επικοινωνήσετε εσείς άμεσα μαζί μας να καλέσετε στο 210 9310055