Εγκατάσταση NAS στο δίκτυο

Η χρήση του NAS (network attached storage) είναι διαδεδομένη πλέον στα εταιρικά δίκτυα και επεκτείνεται η χρήση του και σε οικιακά δίκτυα. Ο όγκος των προσωπικών δεδομένων έχει αυξηθεί, με αποτέλεσμα η αποθήκευση σε περισσότερα από ένα αποθηκευτικά μέσα δημιουργεί καθυστέρηση στην εύρεση των αρχείων. Η ανάγκη διαμοιρασμού μεγάλων αρχείων, η προστασία τους από μόνιμη διαγραφή, καθώς και η εύκολη ανάκτησή τους καθιστά την εγκατάσταση ενός NAS απαραίτητη. Η χρήση του NAS μας διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό στη διαχείριση, κοινόχρηστη χρήση, αποθήκευση και διασφάλιση των αρχείων και δεδομένων μας. Μπορεί όμως να αντιμετωπίσουμε ορισμένα προβλήματα κατά την λειτουργία του ή εγκατάσταση του, όπως:

 

  • Απώλεια επικοινωνίας με το NAS
  • Αδυναμία αποθήκευσης αρχείων στο NAS
  • Δυσκολία στην αρχική παραμετροποίηση κατά την εγκατάσταση νέου NAS

 

 

Απομακρυσμένος τεχνικός έλεγχος TechXperience

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της TechXperience με την υπηρεσία απομακρυσμένης βοήθειας, εξ’ αποστάσεως προχωρούν στις παρακάτω υπηρεσίες, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε με τον πλέον λειτουργικό και κατάλληλο τρόπο τον NAS του οικιακού ή εταιρικού δικτύου σας. Ειδικότερα, προχωρούν στις παρακάτω ενέργειες:

  • Έλεγχο κατάλληλης λειτουργίας του εταιρικού ή οικιακού σας δικτύου
  • Έλεγχο της εγκατάστασης και αρχική παραμετροποίηση του NAS
  • Έλεγχο δικαιωμάτων των χρηστών, ώστε να υπάρχει πρόσβαση στο NAS

 

TechΧperience, δίνουμε λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Είμαστε δίπλα σου επαγγελματικά και υπεύθυνα.

service_price

Κόστος επισκευής:

100

συν τυχόν κόστη software
service_time

Χρόνος επισκευής:

1 - 2 ώρες

Μπορείς να κλείσεις απομακρυσμένο ραντεβού και να λύσουμε το πρόβλημα χωρίς να μετακινηθείς

Έχετε πρόβλημα με τον υπολογιστή;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει τις επόμενες ώρες για να σας βοηθήσει με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία!

 Στην επόμενη 1 ώρα θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας για να συζητήσετε το πρόβλημα του υπολογιστή σας.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος μας στην σελίδα επικοινωνίας ή για να επικοινωνήσετε εσείς άμεσα μαζί μας να καλέσετε στο 210 9310055