Σύστημα Υδρόψυξης στο PC

water-cooling
service_price

Κόστος επισκευής:

40 - 60

συν το κόστος του ανταλλακτικού
service_time

Χρόνος επισκευής:

1 - 2 ημέρες

service_guarantee

Εγγύηση:

Του κατασκευαστή

Οι περισσότεροι σταθεροί υπολογιστές αλλά και τα laptop λειτουργούν με ενσωματωμένο σύστημα ψύξης αέρα. Πιο συγκεκριμένα, το εν λόγω σύστημα διασφαλίζει την ύπαρξη μιας αδιάκοπης ροής αέρα με τη βοήθεια ανεμιστήρων στα εξαρτήματα στο εσωτερικό του υπολογιστή, χάρη στην οποία μετριάζεται η εσωτερική θερμοκρασία, η οποία μπορεί να αγγίξει έως τους 100 βαθμούς Κελσίου στην περίπτωση που δεν υπάρχει επαρκές σύστημα ψύξης.

Μπορεί το σύστημα υδρόψυξης να ακούγεται ενθουσιώδες και ιδιαίτερα ελκυστικό, ωστόσο λάβετε υπόψη σας ότι απαιτεί αυξημένη δαπάνη χρημάτων η οποία μπορεί να αγγίξει έως και την τριπλάσια αξία της δαπάνης που θα καταβάλατε για ένα σύστημα ψύξης με αέρα. Αρκετές φορές, το σύστημα υδρόψυξης δεν επιδεικνύει τα αναμενόμενα αποτελέσματα κυρίως όταν πρόκειται για μοντέλα κλειστού τύπου.

Βέβαια, υπάρχουν περιπτώσεις που η εγκατάσταση συστήματος υδρόψυξης ενδείκνυται για τον υπολογιστή σας όπως:

  • Αυξημένη χρήση & όγκος εργασίας
  • Υψηλές θερμοκρασίες CPU
  • Λειτουργίες, οι οποίες χρειάζονται μεγάλη επεξεργαστική ισχύ όπως overclocking, rendering.

Τεχνικός Έλεγχος TechXperience

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της TechXperience αφού πραγματοποιήσουν ενδελεχή τεχνικό έλεγχο, ώστε να διαπιστώσουν το πρόβλημα που παρουσιάζει το σύστημα ψύξης του pc και άλλα τυχόν τεχνικά προβλήματα προχωρούν σε:

  • Έλεγχο αν το σύστημα υδρόψυξης είναι κατάλληλο για τον υπολογιστή σας
  • Αντικατάσταση συστήματος ψύξης αέρα με σύστημα υδρόψυξης
  • Έλεγχος καλής λειτουργίας υπολογιστή

TechΧperience, δίνουμε λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Είμαστε δίπλα σου επαγγελματικά και υπεύθυνα.

Έχετε πρόβλημα με τον υπολογιστή;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει τις επόμενες ώρες για να σας βοηθήσει με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία!

 Στην επόμενη 1 ώρα θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας για να συζητήσετε το πρόβλημα του υπολογιστή σας.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος μας στην σελίδα επικοινωνίας ή για να επικοινωνήσετε εσείς άμεσα μαζί μας να καλέσετε στο 210 9310055