Δημιουργία Λογαριασμού Email / Office 365 σε Laptop

email
service_price

Κόστος επισκευής:

40

service_time

Χρόνος επισκευής:

1 ώρα

service_guarantee

Εγγύηση:

-

Δημιουργία λογαριασμού email / Office 365

Το πρώτο βήμα στη δημιουργία ενός λογαριασμού email είναι η διερεύνηση των υπηρεσιών email (Gmail, yahoo, outlook.com) και των πλεονεκτημάτων που προσφέρουν.

Για παράδειγμα, το Gmail είναι ο πιο γνωστός email provider.

Το outlook.com αποτελεί ιδανική επιλογή για τα κινητά καθώς είναι συμβατό με όλα τα smartphones & tables που κυκλοφορούν.

Ακολουθεί, το yahoo.com με την υποστήριξη της Νorton παρέχει καλή ασφάλεια. Η δυνατότητα αποθήκευσης μεγάλου όγκου αρχείων συγκαταλέγεται στα πλεονεκτήματά του. Αρκετοί χρήστες όμως δυσανασχετούν εξαιτίας του μεγάλου αριθμού διαφημίσεων.

Εγκατάσταση Office 365

Η καλύτερη επιλογή για επιχειρήσεις και όχι μόνο, που χρειάζονται επαγγελματικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, εφαρμογές του Office και άλλες υπηρεσίες για επιχειρήσεις σε PC, Mac ή κινητές συσκευές.

Δημιουργία λογαριασμού email από την TechXperience

Στην TechXperience αφού πρώτα οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας πραγματοποιήσουν ενδελεχή τεχνικό έλεγχο, ώστε να επιβεβαιώσουν τη βλάβη και άλλα τυχόν τεχνικά προβλήματα προχωρούν σε:

  • Δημιουργία λογαριασμού email βάσει των αναγκών σας
  • Ρύθμιση της εφαρμογής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Προσαρμογή της εμφάνισης του webmail σας
  • Παροχή οδηγιών αποστολής & λήψης email

TechΧperience, δίνουμε λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Είμαστε δίπλα σου επαγγελματικά και υπεύθυνα.

Έχετε πρόβλημα με τον υπολογιστή;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει τις επόμενες ώρες για να σας βοηθήσει με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία!

 Στην επόμενη 1 ώρα θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας για να συζητήσετε το πρόβλημα του υπολογιστή σας.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος μας στην σελίδα επικοινωνίας ή για να επικοινωνήσετε εσείς άμεσα μαζί μας να καλέσετε στο 210 9310055