Αντικατάσταση Σκληρού Δίσκου στο Laptop

hdd
service_price

Κόστος επισκευής:

20

συν το κόστος του ανταλλακτικού
service_time

Χρόνος επισκευής:

έως 1 ημέρα

service_guarantee

Εγγύηση:

Του κατασκευαστή

Η φθορά που υφίσταται ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή σας με τα χρόνια, σίγουρα είναι ένας από τους κύριους λόγους για να προχωρήσετε σε αντικατάστασή του. Ωστόσο, πολύ μεγάλη σημασία για τη μακροημέρευση του σκληρού δίσκου έχει και ο τρόπος που μεταχειρίζεστε τον υπολογιστή σας.
Για παράδειγμα, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί ως προς την επιλογή ενός καλού τροφοδοτικού-την καρδιά της τροφοδοσίας του pc σας-ειδικά αν πρόκειται για δίσκο SSD που απαιτεί πολύ καλή και καθαρή τροφοδοσία ρεύματος. Επιπλέον, η άσκοπη 24ωρη λειτουργία του υπολογιστή σας μειώνει, χωρίς να το καταλαβαίνετε, αργά και σταθερά τη διάρκειά του δίσκου έως και 1/3 της πραγματικής διάρκειας ζωής του.

Μην αγνοείτε τα σημάδια που σας δίνει ο υπολογιστής σας.

Ο υπολογιστής σας προειδοποιεί για την επερχόμενη βλάβη. Ακούστε τον….και δώστε σημασία στον παραμικρό θόρυβο καθώς αυτός αποτελεί την πρώτη ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά. Το πιθανότερο είναι να συναντήσετε ένα ή και περισσότερα από τα παρακάτω προβλήματα που υποδεικνύουν την άμεση αντικατάσταση του σκληρού δίσκου:

  • Θόρυβος κατά την εγγραφή ή ανάγνωση δεδομένων
  • Μειωμένη ταχύτητα κατά την εκκίνηση
  • Μειωμένη ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής δεδομένων
  • Αδυναμία αποθήκευσης εγγράφων, φωτογραφιών κ.τ.λ.
  • Ο υπολογιστής «κολλάει»

Τεχνικός Έλεγχος TechXperience

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της TechXperience αφού πραγματοποιήσουν ενδελεχή τεχνικό έλεγχο, ώστε να επιβεβαιώσουν τη βλάβη και άλλα τυχόν τεχνικά προβλήματα προχωρούν σε:

 • Εντοπισμό της βλάβης
 • Back up δεδομένων (εάν είναι εφικτό)
 • Τοποθέτηση σκληρού δίσκου SSD ή HDD
 • Έγκατάσταση λειτουργικού συστήματος
 • Έλεγχο καλής λειτουργίας του υπολογιστή

Techxperience, δίνουμε λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Είμαστε δίπλα σου επαγγελματικά και υπεύθυνα.

Έχετε πρόβλημα με τον υπολογιστή;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει τις επόμενες ώρες για να σας βοηθήσει με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία!

 Στην επόμενη 1 ώρα θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας για να συζητήσετε το πρόβλημα του υπολογιστή σας.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος μας στην σελίδα επικοινωνίας ή για να επικοινωνήσετε εσείς άμεσα μαζί μας να καλέσετε στο 210 9310055