Αλλαγή Οθόνης σε Laptop

screenlaptop
service_price

Κόστος επισκευής:

30

συν το κόστος του ανταλλακτικού
service_time

Χρόνος επισκευής:

1 ώρα

service_guarantee

Εγγύηση:

Του κατασκευαστή

Αρκετές φορές, εμείς οι ίδιοι οι χρήστες προκαλούμε ανεπανόρθωτες βλάβες στην οθόνη του laptop μας. Πόσες φορές έχετε «πιέσει» την οθόνη με το δάχτυλό σας ή με στυλό για να δείξετε κάτι; Ασφαλώς, θα γνωρίζετε βέβαια, ότι δεν επιτρέπεται να κλείνουμε απότομα την οθόνη. Και φυσικά, ότι ΔΕΝ είναι ασφαλής τρόπος μεταφοράς του laptop σας μέσα σε μια βαλίτσα με ρούχα, γιατί ακόμα και το παραμικρό βάρος μπορεί να προκαλέσει ζημιά.

Και όμως…όλα αυτά συμβαίνουν.

Απροσεξία, κακή χρήση, υπερβολική σιγουριά μπορεί να δημιουργήσουν μια σειρά βλαβών τόσο στην οθόνη όσο και άλλες αλληλένδετες βλάβες στο Laptop σας.

 

Τεχνικός Έλεγχος TechXperience

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της TechXperience αφού πραγματοποιήσουν ενδελεχή τεχνικό έλεγχο, ώστε να επιβεβαιώσουν τη βλάβη και άλλα τυχόν τεχνικά προβλήματα προχωρούν σε:

  • Άμεση αντικατάσταση οθόνης
  • Έλεγχο καλής λειτουργίας συσκευής

TechΧperience, δίνουμε λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Είμαστε δίπλα σας επαγγελματικά και υπεύθυνα.

Έχετε πρόβλημα με τον υπολογιστή;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει τις επόμενες ώρες για να σας βοηθήσει με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία!

 Στην επόμενη 1 ώρα θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας για να συζητήσετε το πρόβλημα του υπολογιστή σας.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος μας στην σελίδα επικοινωνίας ή για να επικοινωνήσετε εσείς άμεσα μαζί μας να καλέσετε στο 210 9310055